Βάζω το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να λιώσει. Ρίχνω πασπαλιστά το αλεύρι και ανακατεύω με το σύρμα για να καβουρδιστεί λίγο. Προσθέτω τη μουστάρδα και το μοσχοκάρυδο, ανακατεύω και ρίχνω γάλα σε δόσεις. Ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα (περίπου 4-5 λεπτά). Προσθέτω την θρυμματισμένη φέτα και ανακατεύω καλά.
Βγάζω το σπανάκι από την κατάψυξη και το αφήνω να ξεπαγώσει εντελώς. Στύβω καλά με τα χέρια μου και το βάζω σε ένα μπολ.
Βάζω το βούτυρο σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Ρίχνω το σκόρδο και το καβουρδίζω για 1-2 λεπτά. Προσθέτω το πάνκο και το καβουρδίζω μέχρι να πάρει ένα ωραίο, καστανό χρώμα. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Αλείφω με λίγο ελαιόλαδο ένα μακρύστενο σκεύος και πασπαλίζω με λίγο από το πάνκο.
Ρίχνω το στραγγισμένο σπανάκι στην κατσαρόλα με την μπεσαμέλ και ανακατεύω καλά. Προσθέτω το μισό καβουρδισμένο πάνκο μέσα στην κατσαρόλα με το μείγμα του σπανακιού-μπεσαμέλ, ανακατεύω και αδειάζω το μείγμα στο σκεύος. Ισιώνω καλά την επιφάνεια. Σκορπίζω τους κύβους της φέτας και πασπαλίζω με το υπόλοιπο πάνκο.
Ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!