Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά. Ρίχνω τις γαριδούλες και τις σοτάρω για 2-3 λεπτά. Τις βγάζω με τρυπητή κουτάλα και ρίχνω στο τηγάνι το τσίλι και τα ντοματίνια και σοτάρω σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά, ανακινώντας τακτικά το τηγάνι.
Ρίχνω το χυμό πορτοκάλι, τη σάλτσα σόγιας, την πάπρικα, το πιπέρι και ελάχιστο αλάτι. Επαναφέρω τις γαρίδες και ανακινώ το τηγάνι.
Βράζω για 1 λεπτό τα spaghetti espressi σε αλατισμένο νερό και τα μεταφέρω με τσιμπίδα απευθείας στο τηγάνι. Ρίχνω τους σπόρους ροδιού και τον δυόσμο, ανακινώ και αφήνω να μαγειρευτούν όλα μαζί για ½ λεπτό ακόμη. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!