Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω τα υλικά της μαρινάδας. Ρίχνω τους κύβους του κοτόπουλου, ανακατεύω καλά και σκεπάζω με μεμβράνη. Αφήνω το κοτόπουλο από 3 έως 12 ώρες στο ψυγείο.
Βρέχω καλά 8-10 καλαμάκια ξύλινα. Βγάζω το κοτόπουλο από τη μαρινάδα και το στραγγίζω καλά. Περνάω εναλλάξ τις πιπεριές και μπουκίτσες κοτόπουλου στα καλαμάκια και τα τοποθετώ επάνω σε μια σχάρα.
Βάζω τη σχάρα επάνω στη λαμαρίνα του φούρνου και ψήνω στο γκριλ για 5-8 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρω τα σουβλάκια με πίτες ψημένες και δροσερή πράσινη σαλάτα.
Σας ευχαριστώ!