Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω τα λαχανικά ενώ τα αλατίζω ελαφρώς μέχρι να πάρουν χρώμα. Αποσύρω το τηγάνι από τη φωτιά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.
Ετοιμάζω 4 κομμάτια λαδόκολλας διαστάσεων 23x23 εκ. Μοιράζω το μίγμα του τηγανιού στις λαδόκολλες και προσθέτω σε κάθε μερίδα από 4-5 φετάκια σουτζούκι πολίτικο Sary και από 3 κλαράκια φρέσκια ρίγανη. Περιχύνω την κάθε μερίδα με λίγο βαλσαμικό, πιπερώνω και κλείνω τα πακετάκια σαν πουγκάκια.
Τα τοποθετώ σε ταψάκι και τα ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά. Αποσύρω το ταψί από το φούρνο και σερβίρω το κάθε ένα πουγκάκι σε πιάτο.
Σας ευχαριστώ!