Προθερμαίνω το φούρνο στους 180ºC. Σε ένα μπολ βάζω τα καρότα, το πράσο και τη μαραθόριζα και ανακατεύω καλά με τα χέρια. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύω καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το πετιμέζι (ή το μέλι), το ελαιόλαδο, τον άνηθο, αλάτι και τα πιπέρια.
Κόβω 4 μεγάλα τετράγωνα κομμάτια λαδόκολλας. Στο κέντρο κάθε κομματιού απλώνω από μία στρώση λαχανικών και επάνω ακουμπάω από ένα φιλέτο ψαριού. Περιχύνω με το μείγμα μουστάρδας. Τυλίγω κάθε λαδόκολλα σε πακέτο, σαν φάκελο, και τα βάζω σε ένα μεγάλο ταψί, με τη διπλωμένη πλευρά προς τα κάτω.
Ψήνω τα πακέτα για 30 λεπτά. Βάζω από ένα πακέτο σε κάθε πιάτο για το ανοίξει ο καθένας στο πιάτο του χωρίς να χαθούν οι νόστιμοι χυμοί.
Σας ευχαριστώ!