Ψιλοκόβω τα φύλλα του άνηθου και κρατάω τα κλαδάκια για το σερβίρισμα.
Βάζω στο μπλέντερ το κατσικίσιο τυρί, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, το αγγούρι, τα φύλλα άνηθου, αλάτι και πιπέρι και πολτοποιώ καλά.
Βάζω το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά
Μοιράζω το smoothie σε 4 μεγάλα ποτήρια, βάζω 2 βιοδιασπώμενα καλαμάκια artesian pasta straws ΗΛΙΟΣ σε κάθε ποτήρι και σκορπίζω λίγους κύβους αγγουριού και λίγα κλαδάκια άνηθου.
Σερβίρω τα smoothies πολύ παγωμένα.
Σας ευχαριστώ!