Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

smoothie με καρπούζι και γρεναδίνη

smoothie με καρπούζι και γρεναδίνη

Η γρεναδίνη είναι ένα έντονο σιρόπι χωρίς αλκοόλ με ζάχαρη και χυμό ροδιού. Δίνει πολύ έντονο, κόκκινο χρώμα όπου το χρησιμοποιούμε και πολύ ωραία πυκνότητα στους χυμούς και τα smoothies.

Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Cooking Method
Δυσκολία Για σχετικά έμπειρους
Χρόνος
Prep Time: 5 λεπ Cook Time: 1 λεπ Rest Time: 1 λεπ Total Time: 7 λεπτά.
Servings 4
Best Season Για όλες τις εποχές
Περιγραφή
Η γρεναδίνη είναι ένα έντονο σιρόπι χωρίς αλκοόλ με ζάχαρη και χυμό ροδιού. Δίνει πολύ έντονο, κόκκινο χρώμα όπου το χρησιμοποιούμε και πολύ ωραία πυκνότητα στους χυμούς και τα smoothies.
Υλικά
    Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:
  • 600 γρ. καθαρισμένο καρπούζι
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
  • 60 ml γρεναδίνη
  • 200 ml γάλα
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • Λίγα φύλλα βασιλικού
Οδηγίες
    Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:
  1. blankΚαθαρίζω το καρπούζι από τη φλούδα και τους σπόρους και το κόβω σε κομμάτια. Ρίχνω τα κομμάτια στο μπλέντερ Sencor και προσθέτω το γιαούρτι, τη γρεναδίνη, το γάλα και το μέλι. Πολτοποιώ μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και σερβίρω σε 4 ψηλά ποτήρια με τριμμένο πάγο και φρέσκα φύλλα βασιλικού.
  2. blankΑν θέλω να κάνω 1 ή 2 δόσεις smoothies θα χρειαστώ τις μισές ποσότητες υλικών και θα χρησιμοποιήσω τη συσκευή παρασκευής smoothies της Sencor με τα ειδικά μπουκάλια που με βοηθούν να το μεταφέρω και να το απολαμβάνω παντού.
Keywords: smoothie καρπούζι γρεναδίνη

Σας ευχαριστώ!