Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.
Ανοίγω το πρώτο φύλλο σφολιάτας στον πάγκο της κουζίνας και το αλείφω σε όλη την επιφάνεια με τη μαρμελάδα μύρτιλο. Σκορπίζω την σοκολάτα και τυλίγω από την μακριά πλευρά σε σφιχτό ρολό. Κόβω με ένα κοφτερό μαχαίρι σε 12-15 ροδέλες πάχους 1-1½ εκ. Μεταφέρω τις ροδέλες στη λαμαρίνα και αλείφω με χτυπημένο αυγό.
Ψήνω τα σφολιάτακια για 15-18 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν. Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία με το ταχίνι και τα φυστίκια και τέλος το τρίτο φύλλο με τη μαρμελάδα πορτοκάλι.
Σας ευχαριστώ!