Προθερμαίνω το φούρνο στους 220°C αερόθερμο και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί, 2 λαμαρίνες του φούρνου.
Ανοίγω το πρώτο φύλλο σφολιάτας (αφήνοντας το χαρτί της σφολιάτας στο κάτω μέρος). Με τη βοήθεια του πλάστη, ανοίγω λίγο τη σφολιάτα για να ισιώσει. Απλώνω σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το φυστικοβούτυρο και πασπαλίζω με τα τριμμένα μπισκότα.
Σκεπάζω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζω να κολλήσει καλά. Με ένα μαχαίρι κόβω σε λεπτές λωρίδες. Πιάνω τις άκρες της κάθε λωρίδας, την στρίβω και κατόπιν τυλίγω σε σπείρα. Μεταφέρω τα σφολιατάκια στις λαμαρίνες, αλείφω με λίγο γάλα και ψήνω στο φούρνο για 10-12 λεπτά μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.
Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε τα σφολιατίνια με μια σάλτσα καραμέλας.
Σας ευχαριστώ!