Σε μια πιατέλα στρώνω τα σαλατικά. Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω με τη σειρά που αναγράφονται τα υλικά της βινεγκρέτ και τα χτυπάω με έναν αυγοδάρτη. Την ώρα του σερβιρίσματος περιχύνω τη σαλάτα με το λάδι μαϊντανού και τη βινεγκρέτ και στολίζω με τα φρούτα.
Για το λάδι μαϊντανού σε ένα μπλέντερ πολτοποιώ 1 φλιτζάνι ζεματισμένα και καλά στραγγισμένα φύλλα μαϊντανού με 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο και μισό κουταλάκι του γλυκού καστανή ζάχαρη. Αλατοπιπερώνω.
Σας ευχαριστώ!