Βάζω στο μούλτι όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ καλά.
Σαλάτα:
Βάζω τις πατατούλες σε μια κατσαρόλα και τις βράζω για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να μη λιώσουν.
Ζεσταίνω ένα μεγάλο τηγάνι-ψηστιέρα. Κόβω τις πατάτες στη μέση και τις ψήνω μέχρι να μοσχομυρίσουν και να πάρουν χρώμα.
Βάζω σε μια σαλατιέρα τις πατατούλες, τα ντοματίνια, τις πράσινες ντομάτες και την γλυστρίδα. Ανακατεύω καλά με τα χέρια. Πασπαλίζω με θαλασσινό αλάτι και λίγο μπούκοβο. Σκορπίζω τη φέτα και ραντίζω με το ντρέσινγκ. Σερβίρω αμέσως!