<!-- [lt_recipe name="ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ, ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" servings="4" prep_time="20M" summary="Η σελινόριζα τρώγεται και ωμή, ιδιαίτερα αν είναι ψιλοκομμένη ή τριμμένη, και μαριναρισμένη. Όπως και με τους υπόλοιπους βολβούς, είναι προτιμότερο να επιλέξουμε βιολογικά." print="yes" ingredients="4 μεγάλα καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα;12 μέτρια ραπανάκια, κατά προτίμηση βιολογικά, καλά πλυμένα και τριμμένα;½ φλιτζ. τσαγιού σελινόριζα, κατά προτίμηση βιολογική, τριμμένη;Για τη σάλτσα;1 κουτ. σούπας μουστάρδα τη αρεσκείας μας (κατά προτίμηση με κόκκους);2 κουτ. σούπας γιαούρτι;100 ml χυμός πορτοκαλιού;χυμός από ½ λεμόνι;150 ml ελαιόλαδο;αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι" ]Σάλτσα: Σε ένα μπολάκι βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας και ανακατεύω καλά με ένα πιρούνι.;Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τα καρότα, τα ραπανάκια και τη σελινόριζα, αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά.;Μεταφέρω τη σαλάτα σε μια φαρδιά και βαθιά πιατέλα, περιχύνω με τη σάλτσα και σερβίρω.[/lt_recipe] -->