Βάζω τις πιπεριές (Φλωρίνης και τσίλι) στο μούλτι και τις πολτοποιώ μέχρι να γίνουν κρέμα. Μεταφέρω την κρέμα σε ένα μπολ και προσθέτω την φέτα. Λιώνω τη φέτα πιέζοντας με το πρες πουρέ και προσθέτω το γιαούρτι, τον άνηθο και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύω και αφήνω την κρέμα στην άκρη.
Προθερμαίνω το φούρνο στις αντιστάσεις στους 180°C αερόθερμο και αντιστάσεις. Αλείφω με λίγο ελαιόλαδο μια φόρμα 24 εκ με αποσπώμενα τοιχώματα και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί.
Αλείφω το πρώτο χωριάτικο φύλλο με μπόλικο ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι βάζω αρκετή γέμιση στην άκρη του φύλλου (από την στενή πλευρά). Τυλίγω σε ρολό και με ένα μαχαίρι κόβω το ρολό σε 6 μικρά ρολάκια. Τα μεταφέρω στη φόρμα, όρθια, το ένα δίπλα στο άλλο. Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσω με όλα τα φύλλα και την χτυπητή.
Σε ένα μπολ χτυπάω τα υλικά του ψησίματος, περιχύνω την πίτα με το μείγμα και ψήνω στο φούρνο για 1 ώρα.
Σας ευχαριστώ!