Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης εκτός της πιπεριάς και πιπερώνω.
Απλώνω τις φέτες του αλλαντικού τη κάθε μια ξεχωριστά πάνω σε πλαστική μεμβράνη. Μοιράζω στο κέντρο τους την κρέμα τυριού και τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Τυλίγω τις φέτες σε ρολά μέσα στη πλαστική μεμβράνη. Βάζω τα ρολά στο ψυγείο για 2 ώρες να σφίξει η κρέμα.
Την ώρα του σερβιρίσματος, βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ την πλαστική μεμβράνη και κόβω σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρω σε πιατέλα. Αν θέλω περιχύνω με λίγο επιπλέον, βαλσαμικό ξύδι.
DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Γεύμα στο οποίο περιλαμβάνονται μία σημαντική ποικιλία θρεπτικών συστατικών! Σίδηρος για καλύτερη αιμοποίηση, πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας για αποτελεσματικές βιολογικές λειτουργίες και άλλα συστατικά...
Σας ευχαριστώ!