Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα 3 αυγά με το σύρμα. Προσθέτω όλα τα υλικά της πίτας (γάλα, γιαούρτι, ανθότυρο, φέτα, κρεμμυδάκια, άνηθο, ελαιόλαδο, μπέικιν, σιμιγδάλι) και ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα πυκτός χυλός. Μεταφέρω το μίγμα σε ταψάκι αλειμμένο με το βούτυρο και στρώνω την επιφάνειά του με ένα κουτάλι.
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπάω το αυγό με τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και το απλώνω στην επιφάνεια της πίτας.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 45 λεπτά. Σερβίρεται ζεστή ή κρύα.
Σας ευχαριστώ!