Print Options:

Πάβλοβα με μπεζέδες

Πάβλοβα με μπεζέδες
Ratings 4 from 1 votes
Cuisine
Time
Prep Time: 20 mins Total Time: 20 mins
Servings 4
Υλικά
  • 20 μπεζέδες έτοιμους, σε διάφορα χρώματα (θα τους βρείτε σε όλα τα καλά ζαχαροπλαστεία)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 40 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • 250 γρ. κόκκινα φρούτα
  • 2-3 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  1. Βάζω στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και χτυπάω με το σύρμα μέχρι να φουσκώσει και να αποκτήσει μια βελούδινη υφή. Προσθέτω, χωρίς να σταματήσω το χτύπημα, λίγο λίγο το κονιάκ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.

  2. Σε μια πιατέλα βάζω τους μισούς μπεζέδες τον ένα δίπλα στον άλλο. Απλώνω την μισή κρέμα και καλύπτω με τους υπόλοιπους μπεζέδες.

  3. Στρώνω την υπόλοιπη κρέμα δημιουργώντας με ένα πηρούνι μικρές κορυφές.
    Στολίζω με τα κόκκινα φρούτα και αν θέλω με λίγη άχνη ζάχαρη.

Keywords: πάβλοβα με μπεζέδες
Οnline: https://dinanikolaou.gr/recipe/pavlova-me-bezedes/

Σας ευχαριστώ!