Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Παστουρμάς από μπούτι με μανταρίνι και βινεγκρέτ δυόσμου

Παστουρμάς από μπούτι με μανταρίνι και βινεγκρέτ δυόσμου
Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Total Time: 15 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 12 φέτες παστουρμάς από μπούτι
  • 12 φέτες μανταρίνι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 2 κουτ. σούπας ξύδι βαλσαμικό
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας δυόσμο, πολύ ψιλοκομμένο
  • πιπέρι κόκκινο σε κόκκους
Εκτέλεση
  1. Καθαρίζω τα μανταρίνια και χωρίζω με προσοχή τα φετάκια τους. Παίρνω μια φέτα παστουρμά και τυλίγω απαλά μια φέτα μανταρινιού. Τοποθετώ σε μια πιατέλα.

  2. Σε ένα σέικερ χτυπάω τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το ελαιόλαδο μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία και απαλή βινεγκρέτ. Προσθέτω το δυόσμο και ανακατεύω.
    Ραντίζω τα ρολάκια του παστουρμά και πασπαλίζω με λίγους κόκκους κόκκινου πιπεριού.

Keywords: παστουρμας απο μπουτι με μανταρινι βινεγκρετ δυοσμου

Σας ευχαριστώ!