Παστουρμαδόπιτα, Πίτα Καισάρειας, Παστουρμανλί
Κόβω τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και αφαιρώ τα σπόρια.
Λαδώνω ένα ταψάκι και στρώνω 3 φύλλα ζύμης τα οποία λαδώνω ενδιάμεσα. Αραδιάζω τις φετούλες παστουρμά σε όλη την επιφάνεια του φύλλου. Συνεχίζω με τις μισές φετούλες κασέρι, τις ροδέλες ντομάτας και πασπαλίζω με τις λιαστές ντομάτες. Κατόπιν σειρά έχουν οι ροδέλες από τις πιπεριές και τέλος οι υπόλοιπες φέτες κασέρι. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σκεπάζω την πίτα με τα 3 υπόλοιπα φύλλα ενώ δεν ξεχνάω να λαδώσω ενδιάμεσα. Λαδώνω καλά το τελευταίο φύλλο και πασπαλίζω με μαύρο σουσάμι.
Ψήνω την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 45 λεπτά .
Σερβίρω την πίτα ζεστή.
Σας ευχαριστώ!