Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τα μανιτάρια και τα σοτάρω ελαφρά μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτω τα κρεμμύδια (ξερό και φρέσκα) και το σκόρδο, πασπαλίζω με τον κόλιανδρο, αλάτι πιπέρι και συνεχίζω το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Αποσύρω από τη φωτιά και τα κρατάω στην άκρη.
Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνω το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτω το κρεμμύδι και το αλεύρι και ανακατεύω μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ρίχνω το γάλα και ανακατεύω με το σύρμα μέχρι να δέσει. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύω καλά.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C αερόθερμο. Βάζω αρκετό καυτό νερό σε ένα μπολ και το κρατάω δίπλα μου.
Βουτυρώνω ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος και ρίχνω 2 γεμάτες κουταλιές μπεσαμέλ. Ρίχνω ένα ένα τα λαζάνια στο καυτό νερό, τα αφήνω για 30 δευτερόλεπτα και στρώνω μια σειρά στο σκεύος. Σκορπίζω αρκετό από το σπανάκι και καλύπτω με μια σειρά λαζάνια.
Πασπαλίζω με λίγη από τη μοτσαρέλα και σκορπίζω τα μισά μανιτάρια. Καλύπτω με μια σειρά λαζάνια και μια δόση μπεσαμέλ. Σκεπάζω με λαζάνια και σκορπίζω τις λιαστές ντομάτες, το υπόλοιπο σπανάκι, τα υπόλοιπα μανιτάρια και μπόλικη μοτσαρέλα. Τελειώνω με μια σειρά λαζάνια και την υπόλοιπη μπεσαμέλ. Αλατοπιπερώνω και ψήνω στο φούρνο για 40 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!