Βάζω το σουσάμι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το καβουρδίζω σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει και να μοσχομυρίσει. Προσθέτω τα αμύγδαλα και τα φυστίκια και συνεχίζω για 2 λεπτά ακόμη. Μεταφέρω το σουσάμι σε ένα μπολ (αν το αφήσω στο τηγάνι θα συνεχίζει να ψήνετε).
Βάζω τα δύο μέλια σε ένα κατσαρολάκι και το ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν και να γίνουν ρευστά. Αδειάζω το μέλι στο μπολ το σουσάμι, προσθέτω τα ξύσματα και ανακατεύω καλά.
Αδειάζω το μείγμα σε ένα ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζω με ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αφήνω το παστέλι για τουλάχιστον 3 ώρες σε δροσερό μέρος να σφίξει καλά.
Αφαιρώ το επάνω αντικολλητικό χαρτί και με ένα μαχαίρι, κόβω σε κομμάτια.
Σας ευχαριστώ!