Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζω τις ζελατίνες να μαλακώσουν.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω το σιρόπι τριαντάφυλλο και το μετρημένο νερό. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά αφήνω το μείγμα να πάρει μια-δύο βράσεις. Αποσύρω την κατσαρόλα από την φωτιά, στύβω με τα χέρια μου τις ζελατίνες και τις προσθέτω στην κατσαρόλα. Ανακατεύω καλά μέχρι να διαλυθούν και αφήνω στην άκρη μέχρι να κρυώσει.
Ντύνω με μεμβράνη 6 ατομικές φόρμες (ή μια μεγάλη) και μοιράζω εκεί το κρύο ζελέ. Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω τις φόρμες στο ψυγείο για 3 ώρες.
Βάζω όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά. Κατεβάζω την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνω το σιρόπι να κρυώσει.
Βγάζω τις φόρμες με το ζελέ τριαντάφυλλο από το ψυγείο. Ισομοιράζω το γλυκό τριαντάφυλλο και στρώνω καλά με ένα κουτάλι. Βουτάω μια μια τις φέτες του τσουρεκιού στο σιρόπι για να «τραβήξουν» καλά και τις «σφηνώνω» στις φόρμες πιέζοντας με τα χέρια για να χωρέσουν. Σκεπάζω τις φόρμες με μεμβράνη και τις βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες.
Για να σερβίρω, αναποδογυρίζω τις φόρμες στα πιάτα και με τη βοήθεια της μεμβράνης ξεφορμάρω τις πάστες.
Σας ευχαριστώ!