Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Πάστα ελιάς

Πάστα ελιάς
Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Χρόνος
Prep Time: 20 λεπ Total Time: 20 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 300 γρ. ελιές θρούμπες, π.χ. καλής ποιότητας Θάσου, χωρίς κουκούτσια
  • ½ κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, καλά τριμμένη για να γίνει σαν σκόνη
  • 1 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού
  • 80 – 100 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  1. Βάζω στο μούλτι τις ελιές και όλα τα υπόλοιπα υλικά (τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού και το λάδι) και τα δουλεύω καλά για 1 – 2 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια πάστα λεία και απαλή.
    Τη σερβίρω αμέσως.

Keywords: πάστα ελιάς

Σας ευχαριστώ!