Χτυπάω την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, και την κρατάω στο ψυγείο. Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ενώνω μαλακά τη σαντιγί με τη μαρέγκα ,κάνοντας κυκλικές κινήσεις έτσι ώστε να μην πέσει ο όγκος.
Σε ένα βαθύ σκεύος ενώνω το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα. Προσθέτω σε δόσεις τη σαντιγί και ανακατεύω μαλακά, απαλά και κυκλικά να ενωθούν τα μίγματα με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.
Σε μεταλλικό μπολ –ειδικό για κατάψυξη – ή σε πλαστικό ρίχνω σε στρώσεις το μίγμα παγωτού και ενδιάμεσα τη σοκολάτα τριμμένη ή λιωμένη σε μπεν μαρί. Παγώνω στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.
Σας ευχαριστώ!