Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα να πάρει 1-2 βράσεις. Σε μια κανάτα βάζουμε το μέλι, το φασκόμηλο και το μελισόχορτο. Προσθέτουμε το βραστό νερό, σκεπάζουμε την κανάτα και αφήνουμε το νερό να αρωματιστεί και να κρυώσει.
Σουρώνουμε το τσάι σε μια καθαρή κανάτα, γεμίζουμε με παγάκια και προσθέτουμε τα κομμένα πορτοκάλι και λίγα φύλλα δυόσμου.
Σερβίρουμε αμέσως.
Η συνταγή είναι από το έντυπο συνταγών με τίτλο:
Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2023
Μια παραγωγή του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ
Σας ευχαριστώ!