Ψιλοκόβω τη σοκολάτα σε καθαρή επιφάνεια και μετά την μεταφέρω σε βαθύ μπολ. Ζεσταίνω καλά σε ένα κατσαρολάκι τη κρέμα γάλακτος με το γάλα. Αδειάζω το καυτό μίγμα της κρέμας γάλακτος στη ψιλοτριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύω καλά με αυγοδάρτη να λιώσει η σοκολάτα. Κόβω το βούτυρο σε μικρά κυβάκια και το προσθέτω στο λιωμένο μίγμα της σοκολάτας. Συνεχίζω το ανακάτεμα με τον αυγοδάρτη.
Ξεχωρίζω τα ασπράδια των αυγών από τους κρόκους. Χτυπάω τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Στο τέλος προσθέτω έναν έναν τους κρόκους και συνεχίζω για λίγο το χτύπημα.
Μεταφέρω το 1/5 από το μίγμα της μαρέγκας στο μίγμα της σοκολάτας και ανακατεύω ζωηρά. Κατόπιν μεταφέρω το μίγμα της σοκολάτας στο μίγμα της μαρέγκας και ανακατεύω μαλακά με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής με κυκλικές και απαλές κινήσεις για να μην πέσει ο όγκος της μαρέγκας.
Σας ευχαριστώ!