Ρίχνω στον κάδο του μίξερ το τυρί ανεβατό, το μέλι, την κρέμα γάλακτος, το λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάω για 5 - 6 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια αφράτη και λεία μους. Τη μεταφέρω σε μπολ και τη βάζω στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες, μέχρι να σφίξει.
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το κόκκινο κρασί, τη ζάχαρη, το γλυκάνισο, τη ρίγανη και τα μπαστουνάκια παντζαριών και τα βράζω σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά (από τη στιγμή που θα πάρουν βράση).
Στραγγίζω τα μπαστουνάκια και τα μοιράζω σε 4 - 6 φαρδιά ποτήρια σαμπάνιας ή σε χαμηλά ποτήρια του ουίσκι. Στη συνέχεια τα γεμίζω με τη μους και σερβίρω.
Σας ευχαριστώ!