Για να ετοιμάσω τις πιπερίτσες φοράω πάντα γάντια κουζίνας ή λάτεξ για να μην ερεθιστεί το δέρμα μου. Ψιλοκόβω τη 1 καυτερή πιπερίτσα και την αφήνω κατά μέρος. Χονδροκόβω τις υπόλοιπες πιπερίτσες και τις ρίχνω στον κάδο του μπλέντερ. Προσθέτω τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και χτυπάω καλά τα υλικά, για περίπου 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να φτιάξω μια κρεμώδη, πυκνόρρευστη σάλτσα.
Τη μεταφέρω σε ένα μέτριο μπολ, προσθέτω τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω καλά. Σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και βάζω τη σάλτσα στο ψυγείο, μέχρι να τη σερβίρω.
Αλατοπιπερώνω τις φέτες του φιλέτου και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, κατά προτίμηση με ραβδωτό πυθμένα, ζεσταίνω το ελαιόλαδο και το βούτυρο, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψουν καλά. Βάζω στο σκεύος τις φέτες σατομπριάν και τις ψήνω για 2 - 4 λεπτά (για ελαφρύ προς μέτριο ψήσιμο), χωρίς να τις γυρίσω, ώστε να αποκτήσουν τις ωραίες σκουρόχρωμες ραβδώσεις του τηγανιού. Τις γυρίζω με προσοχή με μια ξύλινη σπάτουλα και τις ψήνω για άλλα 2 - 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και η άλλη πλευρά. Αν τις θέλω καλοψημένες παρατείνω το ψήσιμο για 1 - 2 λεπτά ακόμα, από κάθε πλευρά.
Τις αφήνω να «ξεκουραστούν» για 4 - 5 λεπτά και τις μοιράζω σε πιάτα. Βάζω από 1 - 2 κουτ. σούπας σάλτσα σε κάθε μερίδα και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!