Σε ένα μπολ ρίχνω την τριμμένη κουβερτούρα, τους κρόκους, λίγο μοσχοκάρυδο και το μαλακωμένο βούτυρο. Χτυπάω τα υλικά με το μίξερ χειρός, μέχρι να φτιάξω μια ομοιόμορφη κρέμα.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω τα ασπράδια με την άχνη μέχρι να φτιάξω σφικτή μαρέγκα. Την αδειάζω στο μείγμα των κρόκων και ανακατεύω με μια σπάτουλα, με μεγάλες κινήσεις από τον πάτο του μπολ προς τα πάνω, για να μείνει το μείγμα αφράτο.
Παίρνω 4 μέτρια, στρογγυλά κουπ πατ και βάζω το καθένα στο κέντρο ενός πιάτου φρούτου. Αδειάζω το μείγμα στα κουπ πατ και βάζω τα πιάτα στο ψυγείο για 30 λεπτά, μέχρι το μείγμα να σφίξει.Βγάζω τα πιάτα από το ψυγείο και αφαιρώ προσεκτικά τα κουπ πατ. Βάζω από 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα στην επιφάνεια κάθε μαρκίς και διακοσμώ με τα κόκκινα φρούτα. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!