Σε ένα μπολ ανακατεύω το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το χυμό πορτοκαλιού. Μεταφέρω το μείγμα σε κατσαρόλα και μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά για 10-12 λεπτά μέχρι να δέσει το μείγμα.
Μεταφέρω το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης για σοκολατάκια, σκεπάζω με μεμβράνη και αφήνω τα λουκουμάκια στο ψυγείο να σφίξουν για 2 ώρες.
Αναποδογυρίζω τα λουκουμάκια σε ξύλο κοπής και τα πανάρω σε μπόλικο ινδοκάρυδο.
Η συνταγή είναι από το έντυπο συνταγών με τίτλο:
Η ΛΑΚΩΝΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΚΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2023
Μια παραγωγή του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΠΑΡΝΩΝΑ ΑΕ
Σας ευχαριστώ!