Βάζω να βράσει άφθονο αλατισμένο νερό με το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Οταν κοχλάσει ρίχνω τα λαζάνια ανά 3, τα ανακινώ στο νερό με μια ξύλινη κουτάλα και τα βράζω μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να γίνουν αλ ντέντε. Τα βγάζω με μια τρυπητή κουτάλα και τα απλώνω σε μονές στρώσεις ανάμεσα σε καθαρές, νοτισμένες πετσέτες για να στραγγίξουν πολύ καλά και να κρυώσουν εντελώς.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι (ή με το ροδάκι της πίτσας) κόβω χιαστί κάθε λαζάνι ώστε από το καθένα να φτιάξω 4 τρίγωνα κομμάτια. Τα απλώνω ξανά σε καθαρές νοτισμένες πετσέτες.
Βάζω να κάψει σε μέτρια φωτιά μπόλικο ελαιόλαδο (ή σπορέλαιο) και τηγανίζω τα λαζανόφυλλα σε δόσεις, για 1 - 2 λεπτά το πολύ, μέχρι απλώς να ροδίσουν απαλά. Τα στραγγίζω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και, όσο ακόμα είναι καυτά, τα πασπαλίζω με χονδρό αλάτι, χονδροτριμμένο πιπέρι και την πάπρικα.
Τα σερβίρω σαν ορεκτικό με μια καλής ποιότητας σπιτική σάλτσα bbq ή με ντιπ με βάση το γιαούρτι ή το κατίκι.
Σας ευχαριστώ!