Βάζω σε μια μεγάλη κατσαρόλα το βούτυρο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Ρίχνω τις φέτες των κρεμμυδιών και σοτάρω ανακατεύοντας για 20-30 λεπτά περίπου, μέχρι να χρυσίσουν και να καραμελώσουν. Προσθέτω το σκόρδο και ένα λεπτό μετά σβήνω με το κρασί. Αφήνω να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω το ζωμό κρέατος. Προσθέτω τις δάφνες και το θυμάρι και μαγειρεύω για 20-25 λεπτά.
Πετάω τις δάφνες και τα κλαδάκια του θυμαριού και προσθέτω το ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Βράζω για 1 λεπτό ακόμη και αποσύρω από τη φωτιά.
Προθερμαίνω το φούρνο στο γκριλ. Απλώνω τις φετούλες της μπαγκέτας σε μια λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και ψήνω για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Γυρίζω τις φετούλες και ψήνω για 2 λεπτά ακόμη.
Μοιράζω την κρεμμυδόσουπα σε πυρίμαχα μπολ και βάζω στην κορυφή από 2 φρυγανισμένες φέτες ψωμιού. Μοιράζω τα τριμμένα τυριά και βάζω τα μπολ στο φούρνο. Ψήνω στο γκριλ για 2-3 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!