Το μυστικό για τους πιο αφράτους κουραμπιέδες είναι το καλό χτύπημα του βουτύρου με τη ζάχαρη. Πριν τους «ζαχαρώσετε» θα πρέπει να έχουν κρυώσει εντελώς. Αν είναι χλιαροί, η ζάχαρη θα «νοτίσει» από τους ελάχιστους ατμούς και θα χάσει την ωραία, αφράτη όψη της.
Το μυστικό για τους πιο αφράτους κουραμπιέδες είναι το καλό χτύπημα του βουτύρου με τη ζάχαρη. Πριν τους «ζαχαρώσετε» θα πρέπει να έχουν κρυώσει εντελώς. Αν είναι χλιαροί, η ζάχαρη θα «νοτίσει» από τους ελάχιστους ατμούς και θα χάσει την ωραία, αφράτη όψη της.
Keywords:
κουραμπιέδες φιστίκια αιγίνης κράνμπερις