Κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέκιν πάουντερ σε ένα μπολ.
Βάζω στον κάδο του μίξερ τα ασπάδια με το αλάτι και χτυπάω στο με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτω έναν-έναν τους κρόκους, ενώ συνεχίζω το χτύπημα. Χαμηλώνω την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνω τη βανίλια και λίγη λίγη την ζάχαρη. Συνεχίζω το χτύπημα και προσθέτω το αλεύρι με το μπέκιν. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω λίγη λίγη τη μαρέγκα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα με απαλές κινήσεις από επάνω προς τα κάτω, όσο να ενσωματωθεί στο μείγμα.
Στρώνω στη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Αδειάζω το μίγμα και το στρώνω καλά με τη σπάτουλα να απλώσει.
Ψήνω το παντεσπάνι σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 45 λεπτά περίπου. Βγάζω το παντεσπάνι από το φούρνο και το αφήνω για λίγο να κρυώσει.
Βάζω στον κάδο του μίξερ το τυρί, το βούτυρο, την άχνη και την βανίλια και χτυπάω καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια αφράτη κρέμα.
Απλώνω ένα μέρος από την κρέμα επάνω στο παντεσπάνι και πασπαλίζω με τα κράνμπερις. Τυλίγω προσεκτικά σε ρολό. Στρώνω την υπόλοιπη κρέμα στην επιφάνεια και πασπαλίζω με χρωματιστή ζάχαρη.
Σας ευχαριστώ!