Σε μια κατσαρόλα ανακατεύω τους κρόκους, τη βανίλια, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ. Προσθέτω την κρέμα γάλακτος και το γάλα και ανακατεύω καλά μέχρι να διαλυθούν τα στερεά υλικά. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και μαγειρεύω μέχρι να δέσει η κρέμα. Αποσύρω από τη φωτιά, αδειάζω την κρέμα σε ένα μπολ και σκεπάζω με μεμβράνη. Αφήνω την κρέμα να κρυώσει εντελώς.
Σε ένα μεγάλο μπολ κοσκινίζω το ρυζάλευρο και το κακάο. Προσθέτω τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ασπράδια και ανακατεύω μέχρι να γίνουν σαν ψίχουλα. Προσθέτω σε δόσεις την κρέμα γάλακτος, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει το μείγμα ρευστό. Σουρώνω το μείγμα από σουρωτήρι και προσθέτω το σπορέλαιο. Ανακατεύω καλά.
Βάζω ένα αντικολλητικό τηγάνι 22 εκ. στη φωτιά, το αλείφω με λίγο βούτυρο και ρίχνω 1 κουτάλα της σούπας (όχι πολύ γεμάτη) από το μείγμα. Ψήνω για 2-3 λεπτά και γυρίζω από την άλλη πλευρά. Ψήνω για 1 λεπτό και βγάζω την κρέπα σε ένα πιάτο. Συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσω με όλο το μείγμα.
Αφρατεύω την κρέμα με ένα σύρμα και την αφήνω στην άκρη.
Απλώνω ένα μεγάλο κομμάτι μεμβράνη στον πάγκο της κουζίνας. Βάζω μια κρέπα στην άκρη και απλώνω μια γεμάτη κουταλιά κρέμας. Βάζω την δεύτερη κρέμα καλύπτοντας περίπου κατά τα 3/5 την κρέπα που ήδη έχει την κρέμα και απλώνω και πάλι 1 κουταλιά κρέμας. Συνεχίζω με αυτόν τον τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα δύο υλικά.
Με την βοήθεια της μεμβράνη τυλίγω σε σφιχτό κορμό (από την στενή πλευρά) και κλείνω καλά. Βάζω τον κόρμο στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
Αφαιρώ την μεμβράνη από τον κορμό, πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη και κόβω σε κομμάτια. Μπορώ να σερβίρω μαζί με λίγη χτυπημένη σαντιγί.
Σας ευχαριστώ!