Βάζω σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει. Προσθέτω πασπαλιστά το αλεύρι και ανακατεύω με το σύρμα για 1-2 λεπτά. Προσθέτω το γάλα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει. Αλατοπιπερώνω, αποσύρω από τη φωτιά και την αδειάζω σε ένα μπολ. Σκεπάζω με μεμβράνη και την αφήνω να κρυώσει εντελώς. Προσθέτω το κασέρι και τα αυγά ελαφρά χτυπημένα και ανακατεύω.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάζω το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ρίχνω τον κόλιανδρο και ανακατεύω για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτω τα πράσα και την κολοκύθα, αλατοπιπερώνω και σοτάρω ανακατεύοντας για 6-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω τον άνηθο.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα. Λαδώνω καλά μια μεγάλη, στρογγυλή φόρμα του κέικ, με τρύπα στη μέση και απλώνω τα μισά φύλλα κρούστας τα οποία βουτυρώνω ένα ένα φροντίζοντας να καλύπτω καλά τα τοιχώματα αφήνοντας να εξέχουν αρκετά από την φόρμα.
Ανακατεύω την κρύα κρέμα με τα σοταρισμένα λαχανικά και αδειάζω τη γέμιση στη φόρμα. Σκεπάζω με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία επίσης βουτυρώνω ένα ένα και τα κόβω, χαράζοντάς τα μ’ ένα μαχαιράκι στο σημείο όπου βρίσκεται η τρύπα της φόρμας. Αφαιρώ το κυκλάκι της ζύμης που κόβω και «στριμώχνω» τις άκρες των φύλλων που περισσεύουν προς τα μέσα.
Αλείφω με όσο βούτυρο έχει απομείνει την επιφάνεια της πίτας και ψήνω για 1 ώρα. Περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος του χρόνου ψησίματος της πίτας, απλώνω τις φέτες μπέικον σε ένα αντικολλητικό ταψάκι και βάζω στο φούρνο να ψηθούν μέχρι να γίνουν τραγανές.
Βγάζω τη φόρμα από το φούρνο, την αφήνω για 15 λεπτά να κρυώσει και την αναποδογυρίζω σε μια πιατέλα. «Σπάσω» σε μεγάλα κομμάτια τις φέτες μπέικον και τις «στριμώχνω» στο κέντρο της πίτας. Σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!