Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Καρύδες με ινδοκάρυδο

Καρύδες με ινδοκάρυδο
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Cooking Method
Δυσκολία Για αρχάριους
Χρόνος
Prep Time: 15 λεπ Cook Time: 20 λεπ Total Time: 35 λεπτά.
Servings 30
Best Season Για όλες τις εποχές
Υλικά
  • 500 γρ. ινδοκάρυδο
  • 50 γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 440 γρ. ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 2 βανίλιες
  • Λίγα κερασάκια γλασέ
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C.
    Βάζω τα αυγά και τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ και χτυπάω για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνουν κρέμα. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω το ινδοκάρυδο, την πούδρα αμυγδάλου και τις βανίλιες. Ανακατεύω καλά με μια μαρίζ.

  2. Αδειάζω το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με δαντελωτή μύτη και φτιάχνω μικρές ροζέτες σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί.

  3. Τοποθετώ από ½ κερασάκι σε κάθε καρύδα και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά οι άκρες τους. Βγάζω τις καρύδες από το φούρνο και τις αφήνω να κρυώσουν.

Keywords: καρυδες ινδοκαρυδο

Σας ευχαριστώ!