Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Καρπουζοχυμός με σιρόπι γρεναδίνης

Καρπουζοχυμός με σιρόπι γρεναδίνης
Αξιολογήσεις 5 από 1 ψήφους
Cooking Method
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Total Time: 10 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 500 γρ. ψίχα καρπουζιού (καθαρό βάρος, χωρίς τη φλούδα), καθαρισμένη από κουκούτσια
  • χυμός από 2 πορτοκάλια, κατά προτίμηση βιολογικά
  • 2 μήλα (ή 2 ώριμα ροδάκινα), ξεφλουδισμένα, καθαρισμένα από κουκούτσια και ψιλοκομμένα
  • 4 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
  • 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου δυόσμου, πολύ ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
  1. Βάζω στο μπλέντερ το καρπούζι, το χυμό πορτοκαλιού και τη μισή ποσότητα μήλου (ή ροδάκινου) και πολτοποιώ καλά, μέχρι να φτιάξω ένα τελείως λείο υγρό μείγμα. Αν θέλω, το σουρώνω από ψιλό μεταλλικό σουρωτήρι.

  2. Το μοιράζω στα ποτήρια, προσθέτω το σιρόπι γρεναδίνης και  ανακατεύω πολύ καλά με ένα κουτάλι. Μοιράζω στα ποτήρια τα υπόλοιπα κομματάκια μήλου (ή ροδάκινου) και τα φυλλαράκια δυόσμου, ανακατεύω με ένα κουτάλι και σερβίρω αμέσως.

Keywords: καρπουζοχυμος με σιροπι γρεναδινησ

Σας ευχαριστώ!