Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Καρπούζι με φέτα, κάππαρη και ντομάτα

Καρπούζι με φέτα, κάππαρη και ντομάτα
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Total Time: 10 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • ½ καρπούζι
  • 150 γρ. φέτα
  • 20 φύλλα δυόσμο
  • 10 ντοματίνια χρωματιστά, κομμένα σε σκελίδες
  • 80 γρ. φύλλα κάππαρης
  • 10 ελιές Καλαμών, κομμένες σε λεπτά φετάκια
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 40 ml πετιμέζι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Κόβω το καρπούζι σε φέτες πάχους 2- 2 ½ εκ. και με ένα τετράγωνο τσέρκι 5x5 εκ. κόβω την κάθε φέτα σε κύβους. Κόβω την φέτα σε κύβους μικρότερους από αυτούς του καρπουζιού.

  2. Σε μια μεγάλη πιατέλα βάζω τους κύβους καρπουζιού και τοποθετώ από πάνω έναν κύβο φέτας. Μοιράζω τον δυόσμο, τα ντοματίνια, την κάππαρη και τις ελιές. Πασπαλίζω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ραντίζω με το ελαιόλαδο και το πετιμέζι.

    Σερβίρω αμέσως με μικρά παξιμαδάκια.

Keywords: κάππαρη,και,ντομάτα

Σας ευχαριστώ!