Βάζω τους κύβους από τις γλυκοπατάτες σε κατσαρόλα με ελαφρώς αλατισμένο νερό και τους βράζω για 8-10 λεπτά. Τους σουρώνω και προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C.
Ρίχνω τους κύβους σε ένα ταψάκι, ραντίζω με το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνω και σκορπίζω τη ρίγανη και το θυμάρι. Ψήνω για 20 λεπτά.
Σε μια σαλατιέρα ανακατεύω τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, την πάπρικα και αρκετό πιπέρι. Ρίχνω τις πατάτες και προσθέτω το σέλερι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και τη φέτα. Ανακατεύω καλά.
Σερβίρω σκορπίζοντας τις ελιές και τους σπόρους ροδιού.
Σας ευχαριστώ!