Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης και τα ανακατεύω καλά. Αν δω ότι η γέμιση είναι υγρή μπορώ να προσθέσω λίγη φρυγανιά τριμμένη ή λίγη αμυγδαλόπουδρα.
Απλώνω σε κάθε κομμάτι ζύμης κατά μήκος , μία κουταλιά της σούπας μείγμα. Γυρίζω τις άκρες να ασφαλίσω τη γέμιση και τυλίγω τα πιτάκια σε σχήμα φλογέρας.
Τα τοποθετώ σε πιάτο, τα σκεπάζω με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνω στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει η γέμιση.
Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και μόλις ζεσταθεί τα τηγανίζω σε μικρές δόσεις για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα σερβίρω αμέσως ζεστά.
Σας ευχαριστώ!