Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι

Φέτα σαγανάκι με σουσάμι και μέλι
Cooking Method
Δυσκολία Για αρχάριους
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Cook Time: 5 λεπ Total Time: 15 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 400 γρ. φέτα σκληρή, κομμένη σε 2 κομμάτια
  • 100 γρ. σουσάμι
  • 100 γρ. μαυροσούσαμο
  • 4 ασπράδια αυγών
  • Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, Eptaechos
  • Μέλι ρίγανης Melira, για το σερβίρισμα
  • Φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση
  1. Βάζω σε ένα μπολ τα ασπράδια και τα χτυπάω με το πηρούνι μέχρι να αφρίσουν. Βάζω αρκετό ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.

  2. Σκουπίζω τη φέτα με χαρτί κουζίνα και τη βουτάω στα ασπράδια. Πανάρω το ένα κομμάτι φέτας στο λευκό σουσάμι και το άλλο στο μαυροσούσαμο.

  3. Βάζω το πρώτο κομμάτι στο τηγάνι και το τηγανίζω για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Βγάζω το πρώτο κομμάτι σε ένα πιάτο και τηγανίζω και το δεύτερο κομμάτι.
    Σερβίρω τη φέτα ζεστή ραντίζοντας με μπόλικο μέλι και φρέσκια ρίγανη.

Keywords: σαγανάκι, φέτα, σουσάμι, μαυροσούσαμο, μέλι,

Σας ευχαριστώ!