Ρυθμίσεις Εκτύπωσης:

Ελιές Καλαμών με φιστίκια Αιγίνης

Ελιές Καλαμών με φιστίκια Αιγίνης
Αξιολογήσεις 4 από 1 ψήφους
Χρόνος
Prep Time: 10 λεπ Rest Time: 1 ώρα Total Time: 1 ώρα 10 λεπτά.
Servings 4
Υλικά
  • 300 γρ. ελιές Καλαμών, όχι ξιδάτες, πλυμένες και καλά στεγνωμένες
  • 80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ανάλατα, καθαρισμένα
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο πορτοκάλι
  • ξύσμα και χυμός από 1 ακέρωτο λεμόνι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τις ελιές και προσθέτω τα κοπανισμένα φιστίκια, το ελαιόλαδο, τους χυμούς και τα ξύσματα. Ανακατεύω πολύ καλά, σκεπάζω το μπολ με διάφανη μεμβράνη και μαρινάρω τις ελιές στο ψυγείο, για 1 ώρα.
    Τις σερβίρω αμέσως.

Keywords: ελιες καλαμων με φιστικια αιγινησ

Σας ευχαριστώ!