Σε μια κατσαρόλα βάζω το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το ζαχαρούχο και το αγάρ αγάρ. Βάζω την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύω μέχρι να να δέσει. Αποσύρω από τη φωτιά.
Στραγγίζω καλά τα ροδάκινα και κόβω τα μισά, σε μικρούς κύβους και τα άλλα μισά σε φετάκια. Ρίχνω τους κύβους σε ένα μπολ, προσθέτω την κρέμα και ανακατεύω απαλά.
Στρώνω μια κλασική φόρμα σαρλότ με μεμβράνη. Βάζω τα μπισκότα σε όρθια θέση, στρώνω και μια σειρά μπισκότων και στη βάση και άφηνω τη φόρμα στην άκρη.
Αδειάζω την κρέμα στη φόρμα. Ισιώνω την επιφάνεια και στολίζω με τα φετάκια ροδάκινων. Καλύπτω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
Σας ευχαριστώ!