Σε ένα μπολ ανακατεύω τα τριμμένα μπισκότα και το λιωμένο βούτυρο, μέχρι να φτιάξω ένα λασπώδες μείγμα. Το απλώνω στον πυθμένα μιας στρογγυλής φόρμας με αποσπώμενα τοιχώματα και διάμετρο 24 - 25 εκ. Το βάζω στο ψυγείο, μέχρι το μείγμα να σφίξει καλά.
Διαλύω τη σκόνη ζελατίνης σε 4 κουτ. σούπας νερό.
Στον κάδο του μίξερ χτυπάω καλά το μανούρι με τη ζάχαρη άχνη και το μέλι, μέχρι να ενωθούν καλά και το μείγμα να γίνει σχετικά αφράτο. Προσθέτω τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και την κανέλα και χτυπάω για άλλο 1 λεπτό, μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Βγάζω τη φόρμα από το ψυγείο και αδειάζω στην παγωμένη βάση μπισκότου το μείγμα του μίξερ, απλώνοντάς το ομοιόμορφα. Σκεπάζω τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 4 - 5 ώρες, μέχρι το μείγμα να σφίξει καλά.
Βγάζω το τσιζκέικ από το ψυγείο και αφαιρώ προσεκτικά τα τοιχώματα της φόρμας. Απλώνω στην επιφάνεια του γλυκού τα κομματάκια του ακτινίδιου, κόβω σε κομμάτια και σερβίρω αμέσως.
Σας ευχαριστώ!