Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C με αέρα.
Βάζω το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνω σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να πάρει ωραίο, χρυσαφί χρώμα. Αποσύρω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει.
Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα ασπράδια, την ζάχαρη άχνη και τη σκόνη φουντουκιού. Προσθέτω το αλεύρι, το αλάτι και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύω. Τέλος, προσθέτω το κρύο βούτυρο και ανακατεύω καλά.
Μοιράζω το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης και ψήνω στο φούρνο για 20 λεπτά. Βγάζω από το φούρνο τα ξεφορμάρω και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω την κρέμα γάλακτος με το μέλι. Αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω την πραλίνα και την λιωμένη κουβερτούρα. Τέλος, προσθέτω το βούτυρο και ανακατεύω μέχρι να λιώσει και να γυαλίσει. Μεταφέρω την πραλίνα σε μια σακούλας ζαχαροπλαστικής και γεμίσω τα μικρά κέικ.
Σας ευχαριστώ!