Προθερμαίνω το φούρνο στους 190°C αερόθερμο. Λαδώνω καλά μια φόρμα 20x12 εκ. και στρώνω με αντικολλητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύω. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το ελαιόλαδο. Προσθέτω το γιαούρτι, ανακατεύω και αδειάζω το μείγμα στα στερεά υλικά. Ανακατεύω καλά για να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το χωρίζω σε δύο ίσες ποσότητες.
Στο ένα μπολ ρίχνω τον πελτέ και τις σταφίδες. Στο άλλο ρίχνω τις λιαστές ντομάτες και τη ρίγανη. Ανακατεύω καλά.
Ρίχνω το μισό λευκό μείγμα στη φόρμα, σκορπίζω λίγους κύβους φέτα και λίγες σταφίδες. Ρίχνω το μισό μείγμα με τον πελτέ, φέτα και σταφίδες. Επαναλαμβάνω τις ίδιες στρώσεις με τα υπόλοιπα υλικά και τελειώνω με λίγα φύλλα ρίγανη και φέτα.
Ψήνω το κέικ στο φούρνο για 1 ώρα.
Σας ευχαριστώ!