Print Options:

Μπρουσκέτες με κοπανιστή, πεπόνι και προσούτο

Μπρουσκέτες με κοπανιστή, πεπόνι και προσούτο
Ratings 5 from 1 votes
Cooking Method
Cuisine
Time
Prep Time: 10 10 mins Total Time: 10 mins
Servings 4
Υλικά
  • 4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, φρυγανισμένες
  • 200 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
  • 250 γρ. πεπόνι, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
  • ½ κουτ. γλυκού πάπρικα, καπνιστή
  • 4 φέτες προσούτο
  • λίγα φύλλα γλιστρίδας
  • ελαιόλαδο
  • κρέμα βαλσαμικού
Εκτέλεση
  1. Βάζω σε ένα μπολ την κοπανιστή, το μπούκοβο και την πάπρικα και ανακατεύω καλά.

  2. Ραντίζω τις φέτες ψωμιού με λίγο ελαιόλαδο και μοιράζω το μείγμα του τυριού. Σκορπίζω τους κύβους πεπονιού, τα φύλλα της γλυστρίδας και βάζω στο κέντρο από μια φέτα προσούτο.
    Ραντίζω με λίγη κρέμα βαλσαμικού και σερβίρω αμέσως.

Keywords: μπρουσκέτες με κοπανιστή

Σας ευχαριστώ!