Βουτυρώνω ελαφρώς ένα μέτριο ορθογώνιο ταψάκι με διαστάσεις περίπου 20 x 30 εκ. Προθερμαίνω το φούρνο στους 160°C.
Ζεσταίνω το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη σε μια μέτρια κατσαρόλα και προσθέτω το σιρόπι καλαμποκιού. Ζεσταίνω τα υλικά σε μέτρια φωτιά, για 3 - 4 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτω τις νιφάδες βρώμης, την τριμμένη καρύδα και τα κερασάκια γλασέ και ανακατεύω καλά, μέχρι τα υλικά να αναμειχθούν.
Αδειάζω το μείγμα στο ταψάκι και ισιώνω την επιφάνεια με μια σπάτουλα. Ψήνω το γλύκισμα για 10 - 15 λεπτά, μέχρι να αποκτήσει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
Το αφήνω να κρυώσει για 5 λεπτά μέσα στο ταψί και το κόβω σε τετράγωνα κομμάτια, τα οποία αφήνω να κρυώσουν τελείως σε μια σχάρα. Τα διατηρώ για περίπου 1 εβδομάδα, σε καλά κλεισμένο δοχείο. Στην κατάψυξη διατηρούνται έως 1 μήνα.
Σας ευχαριστώ!