Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.
Βάζω τις δύο σοκολάτες και το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και τα λιώνω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Αποσύρω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα (ή το μίξερ) τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτω τα λιωμένα υλικά και ανακατεύω καλά.
Βάζω σε ένα κόσκινο το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα ρίχνω πασπαλιστά. Ανακατεύω με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σκεπάζω το μείγμα και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο, παίρνω κουταλιές και πλάθω σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα βάζω στη λαμαρίνα και ψήνω στο φούρνο για 13-15 λεπτά.
Σας ευχαριστώ!