Print Options:

Μπισκότα brownies

Μπισκότα brownies
Cooking Method
Time
Prep Time: 10 mins Cook Time: 15 mins Rest Time: 30 mins Total Time: 55 mins
Cooking Temp 170  °C
Servings 9
Υλικά
  • 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 80 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 80 γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνω το φούρνο στους 170°C αερόθερμο. Στρώνω με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου.

  2. Βάζω τις δύο σοκολάτες και το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και τα λιώνω σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Αποσύρω από τη φωτιά και τα αφήνω να κρυώσουν.

  3. Σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα (ή το μίξερ) τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και να ασπρίσουν. Προσθέτω τα λιωμένα υλικά και ανακατεύω καλά.
    Βάζω σε ένα κόσκινο το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι και τα ρίχνω πασπαλιστά. Ανακατεύω με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σκεπάζω το μείγμα και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.

  4. Μπισκότα brownies

    Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο, παίρνω κουταλιές και πλάθω σε στρογγυλά μπαλάκια. Τα βάζω στη λαμαρίνα και ψήνω στο φούρνο για 13-15 λεπτά.

Σας ευχαριστώ!