Βάζω το βούτυρο και το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και «δουλεύω» με τον γάντζο για 10 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ψιχουλιαστό μείγμα.
Προσθέτω το γιαούρτι και συνεχίζω να ζυμώνω για 3-4 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Βγάζω τη ζύμη στον πάγκο της κουζίνας και δουλεύω με τα χέρια μέχρι να φτιάξω μια ενιαία, απαλή ζύμη.
Τυλίγω τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνω στο ψυγείο για 30 λεπτά πριν τη χρησιμοποιήσω.
Σας ευχαριστώ!